2 Haziran 2015 Salı

KEPEZ HALKI TAPULAR YOLDA

VAKIF ARAZİLERİNE TAPU 

                                                                                                                                   Hakan Tütüncü'den müjde                               

 23 milyon TL’lik takasın müjdesini veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Konut alanlarındaki Vakıf parsellerinde gecekondusu olan hak sahiplerine ay yıldızlı tapularını en kısa sürede vereceğiz” dedi.
Bölgedeki vakıf arazilerinin sorununu çözme sözü verdiklerini ve 5 bine yakın tapu hak sahibini sevindirecek haberle geldiklerini ifade eden Başkan Tütüncü, “Vakıf arazilerinde, gecekondusu olan vatandaşlarımızın tapu almasının önündeki engeli ortadan kaldırdık. Vakıflar Meclisi, Gazi ile bazı mahallelerimizde 5 bine yakın hak sahibinin, tapu özlemini giderecek olan Kepez tarihinin en büyük takas işlemini onayladı. Tam 23 milyon liralık bir takas gerçekleşti. Böylece Vakıf arazilerini, Hazine mülkiyetine geçirerek, hak sahiplerine belli bir ücret karşılığında tapu vermek mümkün hale geldi. Sütçüler ve Yeşilırmak caddelerinde yol kenarında ticari parseller hariç, Vakıf arazilerinin konut parselleri üzerinde gecekondusu olanları hak sahipliği yapıyoruz. Vakıf arazilerinde gecekondusu olan hak sahiplerine ay yıldızlı tapularını veriyoruz. Ticari alandaki Vakıf parsellerinin sorununu çözümüne yönelik çalışmaları başlattık” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MUCİZE MEYVE:HURMA.İNSAN SAĞLIĞINA FAYDASI

Selam allibey.blogspot okuyucuları ve üyeleri Hepinize Hayırlı Ramazanlar.   Ramazanı şerif Ay'ın girmesiyle iftarda orucu ilk onunla...